Programma Speelclub

Allercoolste Speelclubbertjes,

Het nieuwe chirojaar is weer van start gegaan! 
We gaan dit jaar veel leuke en toffe dingen doen! 
Wil je graag weten wat we iedere week doen? Kijk dan zeker af en toe eens op de site!
Nieuw bij de Speelclub? Onze chirozondag start om 14u15, dan is het formatie. Om 17u30 is de chiro gedaan.

Kusjes van jullie liefste leidsters,

Inez, Elsien, Nel en Tine

Zondag 3 maart 2019

Deze zondag is het geen chiro maar zijn jullie wel allemaal welkom op onze kinderfuif. Dit gaat op de chiro zelf door. De inkom voor de kinderfuif bedraagt 2 euro indien je in uniform komt. De mama’s en de papa’s kunnen gezellig iets blijven drinken terwijl jullie dansen met jullie vrienden. Hopelijk tot dan!

Zondag 10 maart 2019

Verkleed jullie vandaag maar eens heel stoer want het is stoere-meidendag op de chiro. We spelen heel de zondag leuke spelletjes waar we misschien wel eens vuil van kunnen worden.

Zondag 17 maart 2019

Vandaag is het Mechelse Vriendjesdag! Dat betekent dat iedereen welkom is om eens een dagje naar de chiro te komen. Indien jullie nog vriendinnen hebben die niet in de chiro zitten maar toch wel eens willen proberen, dan mogen jullie die altijd meenemen. We spelen allemaal verschillende chirospelletjes die jullie het leukst vinden. Tot dan!

Zondag 24 maart 2019

Vandaag is het plan C. Dit betekent dat jullie andere leidsters krijgen. Wie dit zullen zijn, is nog een verrassing. Jullie komen dit te weten als jullie naar de chiro komen.

Zondag 31 maart 2019

Vandaag is het aspi-inzet. De aspi’s nemen het nog eens van ons over omdat de leidster heel de ochtend met ontbijten hebben rondgereden voor lente-ontbijt. Wij hopen dat de ontbijtjes hebben gesmaakt en dat jullie een hele fijne zondag hebben met de aspi’s.
Veel lieve groetjes van jullie leidsters.

Groetjessssss

De leidsters!