Programma Kadeekes

Vanaf zondag 11/04 schakelen wij over naar het zomeruur. D.w.z. dat de Chirozondag van de Kadeekes vanaf dan eindigt om 17u30.

Beste Kadeekes,

Op deze pagina vinden jullie elke week wat er die zondag op het programma staat. Als je iets moet meenemen of wanneer de Chiro uitzonderlijk zou starten of eindigen op een ander uur, kan je dat hier terugvinden. Neem hier dus zeker elke week even een kijkje!

Een Chirozondag start voor de Kadeekes om 14.00u en eindigt in de zomermaanden om 17.30u.

OPGELET: Gezien de nieuwe maatregelen, vragen wij jullie om op voorhand een plaatsje te 'reserveren' voor de Chiro. Dit kan je doen door VOOR ZATERDAGAVOND een berichtje te sturen naar Michiel via 0496/99.63.56. Wij danken jullie voor het begrip!

Zondag 2 mei 2021

Dag jongens, 

Het belooft mooi weer te worden, ideaal voor het sporenspel dus! Zorg dat je fris bent, want het zal een stevige tocht worden.

Groentjes

Graag willen we de ouders ook op de hoogte brengen van onze wijnverkoop: Via volgende link kan u even een kijkje nemen op onze site https://chirojongens-hombeek.stamhoofd.shop/wijnverkoop-2021 . Hartelijk bedankt voor uw steun! 

Zondag 9 mei 2021

Lieve kadeekes, 

Vandaag gaan we allerlei waterspelletjes spelen, neem dus zeker je waterpistool en eventueel een handdoek mee.

Groentjes

Zondag 16 mei 2021

Dag kameraden, 

De Olympische spelen van 2021 zijn in zicht, heel wat Belgen reizen af naar Tokio om er ons land te vertegenwoordigen. Daarom gaan jullie vandaag kennismaken met allerhande disciplines! 

Groentjes

Zondag 23 mei 2021

Vrolijke vrienden, 

23 mei 1973 te Avignon werd de eerste expositie van Pablo Picasso's geopend sinds zijn overlijden. Om deze mooi dag te herdenken gaan wij vandaag een schilderij maken, als je materiaal van thuis wil meenemen, mag je dat altijd doen! 

Groentjes

Zondag 30 mei 2021

Lieve lieve kadeekes, 

Nu het bivak steeds dichterbij komt, is het hoog tijd om alle chiroliederen nog eens te oefenen. Daarnaast zullen we de groepsband versterken aan de hand van team-spelen. Wij hebben er alvast heel veel zin in! 

Groentjes


Jullie hemelse leiders

Mali, Gie, Bas & Joram
Zijn er nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via kadeekes@chirohombeek.be.

Hieronder vind je onze gsm-nummers terug in geval van nood:
Mali 0479/90 87 65

Gie 0496/99 63 56