Programma Kadeekes

Zondag 24/11 is het een hele dag Chiro met Christus Koning!

Beste Kadeekes,

Op deze pagina vinden jullie elke week wat er die zondag op het programma staat. Als je iets moet meenemen, of wanneer de Chiro uitzonderlijk zou starten of eindigen op een ander uur, kan je dat hier terugvinden. Neem hier dus zeker elke week even een kijkje!

Een Chirozondag start voor Kadeekes om 14.15u en eindigt in de wintermaaden om 17.30u.

Het begint stillaan kouder te worden… Zorg er dus altijd voor dat je voldoende WARME KLEDIJ voorziet voor je kleine spruit. WARME WATERDICHTE SCHOENEN zijn zeker ook geen overbodige luxe!

Zondag 1 december 2019

Zolang de zon buiten schijnt, zullen we spelen op het veld. Maar ook als het donker is, zullen we buiten blijven en we zullen allerlei spelletjes spelen waarvoor je je beste speurneus mag meebrengen!

Zondag 8 december 2019

De Sint komt naar de chiro! De kinderen die braaf zijn geweest, krijgen een verrassing. Zet deze week dus zeker jullie beste beentje voor en luister goed naar wat de ouders en de leiders jullie zeggen!

Zondag 15 december 2019

Als het sneeuwt, zullen we een groot sneeuwballengevecht houden. Bereid je dus al maar voor!

Zondag 22 december 2019

Vandaag houden we een gezellig Kerstfeestje onder de Kadeekes. Neem allemaal een cadeautje mee ter waarde van €5. We zullen de cadeautjes verloten op een originele manier. De leiding zal ook iets lekker voorzien om van te smullen en te drinken! Zeker komen!

De chiro einigt vandaag uitzonderlijk om 17u00. Iedereen is echter welkom om iets te blijven drinken of eten op het evenement voor de warmste week, dat op de koer zal plaatsvinden!

Zondag 29 december 2019

De Kersttijd is een tijd van geven en nemen, een tijd van beminnen en bemind worden, een tijd waarin je eens wat meer moet denken aan de andere en wat minder tijd aan jezelf moet besteden. De Kersttijd is een tijd die je moet doorbrengen met vrienden, maar nog belangrijker, met familie. Daarom zal er deze zondag geen chiro zijn. Gebruik je tijd goed en breng eens een bezoekje aan de bomma, verras je mama of papa eens met een mooie tekening,…

De beste wensen voor iedereen namens de Kadeekesleiding! 


Jullie hemelse leiders

Kobalt, Siebe en Lemmes
Zijn er nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via kadeekes@chirohombeek.be.

Hieronder vindt je onze gsm-nummers terug voor in noodgevallen:
Kobe (0478/11.74.15)
Siebe (0472/71.00.96)
Lemmes (0494/43.27.38)