Programma Kadeekes

Zondag 6 oktober is het GEEN Chiro! De leiding gaat op leidingsweekend.

Beste Kadeekes,

Op deze pagina vinden jullie elke week wat er die zondag op het programma staat. Als je iets moet meenemen, of wanneer de Chiro uitzonderlijk zou starten of eindigen op een ander uur, kan je dat hier terugvinden. Neem hier dus zeker elke week even een kijkje!

Een Chirozondag start voor Kadeekes om 14.15u en eindigt in de zomermaanden om 18.00u.

Zondag 6 oktober 2019

Vandaag is het helaas GEEN CHIRO, de leiding gaat op weekend en ze vergadert uren lang om er voor te zorgen dat al jullie chiro zondagen er dit jaar fenomenaal zullen uitzien.

Zondag 13 oktober 2019

Vandaag gaan we een hele dag op het veld doorbrengen, maak je klaar voor een hele reeks ruwe spelen.

MEDEDELING: We vragen aan alle kindjes om €10 mee te brengen om de drank te financieren. Aan wie dit dus nog niet betaald heeft, vragen we om deze zo snel mogelijk aan een leider af te geven. Dank bij voorbaat!

Zondag 20 oktober 2019

Welle zen de manne die de gas doen brande, de klinken repareren en de vrouwen ambeteren. Met deze slogan zullen wij de chiro terroriseren, het zal een dag vol haantjes gedrag worden en de leiders zullen oordelen of we jullie toch niet beter naar de meisjes chiro hadden gestuurd.

Zondag 27 oktober 2019

"Meisjes plagen is liefde vragen" en wij hebben gehoord dat jullie dit heel graag doen. Kom met z'n allen, zo kunnen we de meisjes laten zien wie de sterkste afdeling is. 

Zondag 3 november 2019

Het bos achter de chiro is voor velen nog onbekend terrein, hier zullen wij verandering in brengen. We gaan de Hombeekse bossen verkennen en er de grootste/gekste spelletjes in spelen. 


Jullie hemelse leiders

Kobalt, Siebe en Lemmes
Zijn er nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via kadeekes@chirohombeek.be.