Programma Kadeekes

De meisjes schakelen vanaf zondag 28 oktober over op het winteruur, de jongens doen dit vanaf zondag 4 november! » Lees meer

Beste Kadeekes,

Op deze pagina vinden jullie elke week wat er die zondag op het programma staat. Als je iets moet meenemen, of wanneer de Chiro uitzonderlijk zou starten of eindigen op een ander uur, kan je dat hier terugvinden. Neem hier dus zeker elke week even een kijkje!

Een Chirozondag start voor Kadeekes om 14.15u en eindigt in de zomermaanden om 18.00u.

Zondag 4 november 2018

Het is weer bijna Sint-Maarten, en zoals elk jaar doen we dan de Sint-Maartenstoet. Voor onze prachtige lichtstoet gaan we vandaag allemaal lampjes knutselen, hiervoor hoef je niet mee te nemen want de leiders zorgen voor alles.

De stoet vertrekt om 17.45u aan het cultuurcentrum en we komen rond 18.00u aan op de KWB.
Kleed je zeker warm genoeg aan en voorzie schoenen waar je een eindje mee kan stappen!

Zondag 11 november 2018

2 weken geleden bouwden jullie een prachtig kamp! Vandaag gaan we hier nog even aan verderwerken en gaan we nog enkele speleltje op het veld spelen.

Zondag 18 november 2018

Vandaag verdelen we de groep op in 2 ploegen die tegen elkaar strijden in een tal van leuke spelletjes. Het winnende team zal een verrasing krijgen!

Zondag 25 november 2018

Vandaag is het Christus Koning, één van de hoogfagen in ons chirojaar. Dit betekend dat het niet een halve maar wel een hele dag chiro is! We spelen vandaag een groot spel met heel de chiro. Onder de middag zal er eten voorzien zijn door de oudleing. Voor deze fantastische dag worden jullie allemaal om 10:30u verwacht op de Chiro voor de formatie en jullie ouders mogen jullie om 18:00u weer komen halen op de Chiro.

Jullie zeer knappe leiders,

Massi, PJ, Robbe en Moon
vragen? –> kadeekes@chirohombeek.be