Programma Kadeekes

Beste Kadeekes,

Op deze pagina vinden jullie elke week wat er die zondag op het programma staat. Als je iets moet meenemen of wanneer de Chiro uitzonderlijk zou starten of eindigen op een ander uur, kan je dat hier terugvinden. Neem hier dus zeker elke week even een kijkje!

Een Chirozondag start voor de Kadeekes om 14u15 en eindigt in de zomermaanden om 18u00.

Zondag 5 september 2021

Gegroet kadeekes, vandaag is het afscheid en hebben wij een speciale activiteit voorzien! Daarom vragen wij aan iedereen om €10 euro mee te pakken om de activiteit te vergoeden. Om 17u05 worden jullie als ouders aan Arenal Mechelen verwacht om jullie zoon terug op te pikken. Hopelijk tot zondag!

Voor de laatste keer de groeten van jullie leiders Gie, Mali, Bas en Joram

Zondag 12 september 2021

Beste Kadeekes,

Vandaag is het eindelijk de 1ste echte chirozondag van het jaar. Vandaag spelen we allerlei kenningsmakingsspelletjes zoals: ritmeklaar, ik zit int groen, ik verklaar de oorlog aan, etc. Zo leer je je maatjes en ons beter kennen. We verwachten jullie allen aanwezig, dan maken we er alvast een toffe zondag van! Jullie mogen jullie leiders dopen. Joepie!! Breng daarom allemaal wat mee (zoals: bloem, eikes, melk, tomaten enz.) om tegen ons te smijten.

Groetjes van jullie nieuwe leiding.

Zondag 19 september 2021

Beste Kadeekes,

Chiro is: nieuwe vrienden maken, je ammuseren met vrienden, er volluit voor gaan en nog zo veel meer. Vandaag laten we dat zien op de opendeurdag. We spelen allerlei toffe en klassieke chirospeletjes, zo leren jij en je maatje de chiro beter kennen. Neem vandaag dus zeker allemaal je vrienden mee naar de chiro!

Groetjes, Jullie nieuwe leiders

Zondag 26 september 2021

Beste Kadeekes,

We testen vandaag jullie vaardigheden op de grasvelden van chiro hombeek. Warm de spieren in je lichaam al goed op want ze zouden wel eens in je voordeel kunnen spelen.

Groetjes, jullie (nog onbekende) leiders

Zondag 3 oktober 2021

Beste Kadeekes,

Vandaag is het helaas GEEN chiro want jullie leiders zijn op leidingsweekend. Maar geen getreur want volgend weekend staan we weer paraat.

Groetjes

Tikke, Jorre, Hendek, Smits

Zondag 10 oktober 2021

Vandaag gaan we van jullie allemaal echte stoere binken maken. Ook gaan we te weten komen wie de stoerste van allemaal is aan de hand van enkele spelletjes. Warm jullie spieren dan ook al maar op.

Zondag 17 oktober 2021

Na het zware weekend van de 36-uur waar jullie hopelijk allemaal aanwezig waren gaan we de bergen onveilig maken. Trek maar allemaal jullie sterkste schoenen aan want je zal het nodig hebben.

Zondag 24 oktober 2021

Beste legermannen, vandaag heeft commandant Tikke jullie opgeroepen voor het jaarlijkse legerkamp. Alle soldaten worden verwacht om 14u15 op het kamp en zullen dus ook op de proef worden gesteld op allerlei vlakken. 

Zondag 31 oktober 2021

Na het hevige kamp van vorige week gaan we vandaag een iets rustigere dag tegemoet. Vandaag zullen het eerder rustige spelletjes zijn en spelletjes binnen.


Jullie favoriete leiders

Hendek, Tikke, Smits en Jorre
Zijn er nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via kadeekes@chirohombeek.be.

Hieronder vind je onze gsm-nummers terug in geval van nood: