Programma Rakkers

Hoera, het nieuwe chirojaar staat voor de deur. Maandelijks wordt deze pagina geüpdate zodat jullie steeds op de hoogte zijn van de Chiro-activiteiten. Op Chiro zondagen worden jullie verwacht om 14:30; de zondag eindigt om 18:00.

CORONA MAATREGELEN

Geachte ouders

Zoals u ongetwijfeld al vernomen heeft moet uw zoon wekelijks één hobby kiezen. Wij weten dat dit voor vele jongens een moeilijke keuze zal zijn maar toch willen wij erop hameren dat deze maatregel wordt nageleefd. Om een zicht te krijgen op het aantal leden en om de zondag zelf te organiseren, vragen wij u om de korte enquête's hieronder in te vullen.

Hartelijk bedankt 
De rakkersleiding

Gelieve consequent te zijn in uw keuze en niet wekelijks te veranderen van hobby!

Zondag 7 februari 2021

Hiep hiep hoera,

Vandaag is een van jullie vier favoriete leiders jarig! Helaas is er een probleem gebeurd tijdens het transporteren van zijn verjaardagscadeaus, waardoor deze allemaal zoek zijn. We trekken op een stevige zoektocht om deze cadeaus terug te brengen naar de jarige job. Misschien zit er zelfs een extra beloning tussen voor de (eerlijke) vinder ;) 

Enquête voor deze zondag:

https://www.survio.com/survey/d/C0K9Y1T8I6X6L6Z0M

Gelieve consequent te zijn in uw keuze en niet wekelijks te veranderen van hobby!

Zondag 14 februari 2021

Vandaag is het zo ver, de dag waarop we allemaal op hebben staan wachten.. valentijn!

We zullen dan ook het geheime 'valentijnspel' spelen. Smeer jullie benen (en hartjes) maar alvast goed in, je zult het nodig hebben!

 

Zondag 21 februari 2021

Na de vermoeiende zondag van vorige week zijn wij de liefde weer eventjes beu. We focussen ons terug op de games waar dappere rakkers zich normaal mee bezig houden, zoals bijvoorbeeld het spelen op de bergen! 

Trek zeker kleren aan die vuil mogen worden want we zullen niet vies zijn van een moddergevechtje of twee ;)

Enquête voor deze week: https://www.survio.com/survey/d/A4Q0L9R9F1E3C1C3F

Zondag 28 februari 2021

Ondanks dat het nog lang geen pasen is, spelen we vandaag toch het heuse 'eierenspel'. Zorg ervoor dat julie je meest 'fluwele handen' van de maand aantrekken, want voorzichtigheid gecombineerd met snelheid is de sleutel naar succes bij dit spel!

 

Enquête voor deze week: https://www.survio.com/survey/d/A4Q0L9R9F1E3C1C3F 


Jullie favoriete leiders

Hendek ( 0468213150 )

Lorre ( 0471826090 )

Mettes ( 0487691115 )

Schits ( 0495834682 )