Programma Aspiranten

voor de duidelijkheid het uur veranderd voor ons  NOOIT 

Zondag 5 mei 2019

We gaan zien dat de laatste opruim van onze leefweek nog wordt opgekuist en dan zullen we met zen allen ons eigen dorp verkennen.

Zondag 12 mei 2019

Het eeuwenoude spel 'kwartet' is weer een rage aan het worden bij de jeugd van tegenwoordig. Aangezien wij allen nog jong van geest zijn zullen we dus enkele kwartetspelen spelen.

Hierna is er nog tijd voor ons vier uurtje een een gezellig potje volksdans op oude wijze.

tot dan!

Zondag 19 mei 2019

Hey aspirantjes,

zoals jullie al wel weten worden jullie stilaan volwassen. Om jullie voor te bereiden op jullie toekomst zullen wij dan ook lach je rijk spelen om de eerste keer kennis te maken met geldzaken en oerdegelijke onderhandeltechnieken. Wij weten dat dit slechts een spel is dus we bouwen stilaan op naar 'the real deal' (engels voor: 'de echte onderhandeling' -> interpreteerbaar als 'het zware werk')
Als jullie er klaar voor zijn zullen we dan ook de doos monopoly opendoen, waar niet enkel het geld voor problemen kan zorgen maar ookk staalharde onderhandelingen nodig zijn. De politie moet ontweken worden zodat je niet in de gevangenis terecht komt, en waar we allemaal onze eerste huisbouw zullen meemaken. 

https://www.bol.com/nl/p/building-your-own-home-for-dummies/1001004002445112/?country=BE&Referrer=ADVNLGOO002008O-G-72624675772-S-646122897248-1001004002445112&gclid=CjwKCAjwwZrmBRA7EiwA4iMzBDDc4wMDH8RHzhUm2Sed9h6HqVGnAuxv3V-bcyliZ6nqnvejmS7CrxoCZbsQAvD_BwE

Met de bovenstaande link zullen jullie alvast voorbereid zijn, hopelijk heb je dan een mooie toekomst.

mvg

jullie leidertjes

€ peace out €

Zondag 26 mei 2019

Jow jow jow,

dreries van de prairies, gringos van de nacht. Wij zijn geinspireerd door onze eigen geschiedenis. 
Siebe en ik zijn dan ook te weten gekomen dat onze verre voorouders in 1484 hier in ons eigen Hombeekse dorp gevochten hebben om het enige echte kardijnse strijderszwaard (cardanian sword).
Jullie kennen deze allicht niet maar dit zwaard was oerdegelijk en knap.
Alle ridders die er ooit mee gevochten hadden verkeerden met de ziekste sjoekes. 

Aan onze eigen put zijn er graafwerken geweest door de huizen andreiz (1864) om het zwaard terug te vinden. De legende zegt dat zij dit zwaard gevonden hebben en een alleenheerschappij over ons eigen dorp hebben verkregen, in de schaduw weliswaar.
 

Wij zullen dus een poging doen om deze heerschappij te veroveren, we zullen dus met een sok met krantenpapier in leren vechten, met houten stelen elkaars hoofd indeuken en gezellig chinese voetbal spelen. 

 

HOMBEEK WORDT VAN ONS

 

Peace out

brekke de ziekste en schellemans delange

Zondag 21 juli 2019

Dit is de algemene vertrekdag voor bivak, wij aspiranten vertrekken natuurlijk al de 18e om ons bivakterrein volledig klaar te zetten!

Woensdag 31 juli 2019

Terugkomst van bivak!

brent en zwieber