Programma Speelclub

Beste Speelclubbers,

Hieronder kan je elke maand het programma voor de komende Chirozondagen terugvinden. Neem hier zeker en vast elke week eens een kijkje, want we plaatsen hier ook alle informatie over speciale activiteiten of over wat je zeker niet mag vergeten mee te brengen!

Een Chirozondag start om 14.15u en eindigt voor ons om 17.30u (tenzij anders vermeld in het programma).

Het begint kouder te worden dus voorzie zeker warme kledij en eventueel regenkledij!

 

Zondag 6 januari 2019

Na een lange tijd zonder chiro is het vandaag eindelijk weer zo ver. Wat we gaan doen vandaag blijft wel een verrassing. Kom zeker eens af!

Zondag 13 januari 2019

Aspi-inzet! De aspiranten van chiro Hombeek zullen vandaag de kneepjes van het vak onder de knie proberen krijgen. Zij hebben een suuuuuuper tof spel voorbereid, dus probeer zeker met zo veel mogelijk volk af te komen!

Zondag 20 januari 2019

Omdat jullie leiders nog steeds bezig zijn met het instuderen van hun uiterst moeilijke materie en leerstof, is het vandaag weer eens geen chiro!

Zondag 27 januari 2019

Om er zeker van te zijn dat de aspirantjes volgend jaar goede leiders worden, schakelen we ze vandaag weer in om onze plaats te vervangen en er een spetterende chiro-zondag van te maken voor jullie. Zeker komen! Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Jullie 4 idolen (leiders),

Duits, Luis, Kobalt en Mali

Zijn er nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren op speelclubjongens@chirohombeek.be.