Programma Speelclub

Geef je kind zeker voldoende zonnecrème en een drinkbus mee op kamp! Het wordt warm!

Beste Speelclubbers,

Hieronder kan je elke maand het programma voor de komende Chirozondagen terugvinden. Neem hier zeker elke week eens een kijkje, want we plaatsen hier ook alle informatie over speciale activiteiten of wat je zeker niet mag vergeten mee te brengen!

Een Chirozondag start om 14.15u en eindigt voor ons om 18.00u. Meer informatie en wat je meebrengt op zondag, kan je hier terugvinden.

 

Zondag 3 juni 2018

Dag Speelclubbers, we zitten weer in een nieuwe maand! En dat wil zeggen dat we ons nog eens extra hard gaan amuseren op de chiro!
Vandaag gaan we klassieke chiro spelen doen. Al jullie lievelingsspelletjes zullen zeker aan bod komen dus wees er bij!

Zondag 10 juni 2018

Het is tijd voor de Olympische chiro spelen 2018! Vandaag zullen we te weten komen welke speeclubber met de goude medaille naar huis gaat. Wie is de meest sportieve van de groep? Kom het bewijzen! Trek jullie beste sportschoenen aan en wees uitgerust voor deze dag!

Zondag 17 juni 2018

Vandaag gaan we veldsmurfen, een eeuwen oude chiro traditie. Er zullen allerlei leuke spelletjes voorzien worden op het veld en in de bergen. Wij kunnen alvalst niet wachten!

Zondag 24 juni 2018

Vandaag is het helaas GEEN CHIRO. De leiding neemt deel aan een volleybaltornooi en kan dus helaas voor jullie geen leiding geven vandaag. Tot volgende week!

Zondag 1 juli 2018

We gaan naar het strand van Bredene! We vertrekken om 9u op onze chiro en komen om 18u terug op de chiro aan. Zeker meenemen: – lunchpakket – zwembroek – handdoek – zonnecrème – zonnebril – goed humeur Groetjes: De tofste leiding! 

Jullie leiders,

Brent, Sam, Senne en Victor

Zijn er nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren op speelclubjongens@chirohombeek.be.