Programma Speelclub

Je kan ons steunen met je online aankopen zonder een cent extra uit te geven! Hoe? » Lees meer

Beste Speelclubbers,

Hieronder kan je elke maand het programma voor de komende Chirozondagen terugvinden. Neem hier zeker elke week eens een kijkje, want we plaatsen hier ook alle informatie over speciale activiteiten of wat je zeker niet mag vergeten mee te brengen!

Een Chirozondag start om 14.15u en eindigt voor ons om 17.30u. Meer informatie en wat je meebrengt op zondag, kan je hier terugvinden.

Het minibivak gaat door van 9-11 maart. Het zou leuk zijn moesten jullie deze datum kunnen vrijhouden zodat iedereen meekan. De informatie hierover is ondertussen doorgestuurd naar de email adressen die wij hebben. Heb je geen mailtje ontvangen? Stuur ons dan zelf snel een mailtje op speelclub@chirohombeek.be en dan sturen we alle informatie door.

Zondag 4 februari 2018

Jullie leiders hebben na hun drukke examenperiode veel nood om zich een keer op de chiro uit te leven en ze zullen dus nog harder meedoen als normaal. Kom zeker langs want het wordt een geweldige namiddag.

Zondag 11 februari 2018

Dit weekend is het de chiroknal. Vrijdag kan je een lekkere croque komen eten of zaterdag een goede biefstuk of kipfilet. Kom dus zeker eens een kijkje nemen terwijl jullie leiders aan het werken zijn. Zondag is het kinder-ouderdag, dus kom zeker met je mama of papa eens een kijkje nemen op de chiro. Je bent een hele namiddag welkom van 14 tot 18u. 

Zondag 18 februari 2018

De leiders hebben in de vakantie veel tijd gehad om allerlei spelletjes uit te werken voor de volgende zondagen. Vandaag gaan we het eerste van deze grote spelen doen.

Zondag 25 februari 2018

Vandaag eindigen we de chiro op de nieuwe gebouwen om eens te tonen hoe ver we al zitten. Daar is ook een hapje en een drankje voorzien voor ouders en kinderen

Jullie leiders,

Brent, Sam, Senne en Victor

Zijn er nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren op speelclubjongens@chirohombeek.be.