Programma Speelclub

De meisjes schakelen vanaf zondag 28 oktober over op het winteruur, de jongens doen dit vanaf zondag 4 november! » Lees meer

Beste Speelclubbers,

Hieronder kan je elke maand het programma voor de komende Chirozondagen terugvinden. Neem hier zeker en vast elke week eens een kijkje, want we plaatsen hier ook alle informatie over speciale activiteiten of over wat je zeker niet mag vergeten mee te brengen!

Een Chirozondag start om 14.15u en eindigt voor ons om 17.30u (tenzij anders vermeld in het programma).

Het begint kouder te worden dus voorzie zeker warme kledij en eventueel regenkledij!

 

Zondag 4 november 2018

Het is bijna Sint-Maarten! Zoals jullie ongetwijfeld wel weten, staat de befaamde Sint-Maartenstoet dan ook weer voor de deur. Hiervoor gaan we een pracht van een lampje maken. Breng daarom zeker allemaal een glazen potje mee!

De stoet vertrekt om 17.30u aan het cultuurcentrum en we komen rond 18.30u aan op de KWB.
Kleed je zeker warm genoeg aan en voorzie schoenen waar je een eindje mee kan stappen!

Zondag 11 november 2018

Het begint nu al wat vroeger donker te worden en daarom gaan we nog zo veel mogelijk genieten van het schaarse zonlicht. We gaan nieuwe gebieden verkennen en allerlei leuke chirospelletjes spelen op verplaatsing!

De chiro eindigt om 17.30u!

Zondag 18 november 2018

Vandaag dagen jullie lieftallige leiders jullie uit! We spelen namelijk 'één tegen allen'. Kom dus zeker af en laat zien dat jullie alle opdrachten kunnen volbrengen binnen de tijd. Er valt natuurlijk iets mee te verdienen!

De chiro eindigt om 17.30u!

Zondag 25 november 2018

Het is Christus Koning, ook wel de feestdag van de chiro genoemd, vandaag! Daarom worden jullie vandaag reeds om 10.30u verwacht op de Sint-Maartenschool voor de formatie. De dag zit gevuld met een groot spel met de hele chiro, waarin een heleboel leuke spelletjes verwerkt zitten. Een overheerlijk middagmaal en een smakelijk vieruurtje worden vandaag voorzien door de oud-leiding. De chiro-zondag eindigt vandaag om 18.00u op de Sint-Maartenschool.

Jullie 4 idolen (leiders),

Duits, Luis, Kobalt en Mali

Zijn er nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren op speelclubjongens@chirohombeek.be.