Programma Speelclub

Beste Speelclubbers,

Hieronder kan je elke maand het programma voor de komende chirozondagen terugvinden. Neem hier zeker en vast elke week eens een kijkje, want we plaatsen hier ook alle informatie over speciale activiteiten of over wat je zeker niet mag vergeten mee te brengen!

Een Chirozondag start voor de speelclubbers om 14.15u en eindigt om 18u!

Jullie komen ook best in de mate van het mogelijke altijd met de fiets! 

OPGELET: Omwille van de stijging in de Corona-cijfers zal het 25/10 en 01/11 GEEN chiro zijn. Hopelijk kunnen we de activiteiten op een veilige manier hervatten op zondag 8/11. Bedankt voor uw begrip.

Zondag 4 oktober 2020

Aangezien het vandaag weeral eens gaat regenen gaan we hier gebruik van maken om nog eens wat ruwe spelen te doen. Trek dus zeker je beste speelkleren aan wij zorgen alvast dat de bergen er extra modderig bij liggen.

Zondag 11 oktober 2020

Vandaag is het aan jullie om te laten zien wie de sterkste van de chiro is. We zullen strijden tegen de andere groepen, jullie leiding en misschien zelfs tegen de meisjes het is dus uitermate belangrijk dat jullie met zoveel mogelijk komen.

Zondag 18 oktober 2020

We zullen vandaag de nog onbekende hombeekse gronden gaan verkennen doe jullie stapschoenen al maar aan want het zal een helse tocht worden door weer en wind... Wie waagt zich aan dit hemelse avontuur, of zijn de kinderen van tegenwoordig zwak geworden? Dit zal vandaag bekend worden.

Zondag 25 oktober 2020

Beste Speelclu en ouders

In overleg met de meisjeschiro hebben we besloten om de chiro enkele weken stop te zetten. Dit doen we vanwege de hoge Corona-besmettingen van de laatste weken. Daarbuiten zijn we druk bezig om een nieuw en meer 'Corona-proof' systeem uit te werken, zodanig dat de chiro toch nog door zou kunnen gaan na enkele weken.

Momenteel zijn de chirozondagen stopgezet tot en met 1 november 2020

Om op de hoogte te blijven van meer nieuws, houd dan zeker deze site in het oog!

Hopelijk tot snel!

Zaterdag 31 oktober 2020

36 uur !!!

30-31oktober is aangebroken. De 36u is er weer het is deze zondag geen chiro maar kom zeker iets eten en drinken!!

Zondag 1 november 2020

Allerheiligen, GEEN CHIRO


Tot zondag! Jullie leidertjes Siebe, Brent, Jelle, Daan 

Zijn er nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren op speelclubjongens@chirohombeek.be!