Programma Speelclub

Vanaf zondag 11/04 schakelen wij over naar het zomeruur. D.w.z. dat de Chirozondag van de Speelclub vanaf dan eindigt om 18u00.

Beste Speelclubbers,

Hieronder kan je elke maand het programma voor de komende chirozondagen terugvinden. Neem hier zeker en vast elke week eens een kijkje, want we plaatsen hier ook alle informatie over speciale activiteiten of over wat je zeker niet mag vergeten mee te brengen!

Een Chirozondag start voor de speelclubbers om 14.15u en eindigt om 18.00u!

Jullie komen ook best in de mate van het mogelijke altijd met de fiets!

OPGELET: Gezien de nieuwe maatregelen, vragen wij jullie om op voorhand een plaatsje te 'reserveren' voor de Chiro. Dit kan je doen door VOOR ZATERDAGAVOND een berichtje te sturen naar Brent via 0477/09.87.05. Wij danken jullie voor het begrip!

Zondag 2 mei 2021

Dag lieve speelclub,

Vandaag zouden we jullie willen vragen om met jullie fiets te komen. We gaan onze fietsen pimpen en vele spelletjes spelen op onze fiets. 
jullie zullen opdrachtjes moeten doen, spelletjes met onze fiets en nog veel meer. We blijven wel op de chiro met onze fiets!

Tot zondag

Zondag 9 mei 2021

Gegroet beste speelclub,

vandaag wordt een pittige zondag!
We gaan namelijk een grote sportdag houden. MAAR de chiro zou de chiro niet zijn zonder wat gekke ideeën en spelletjes. We gaan al onze sporten wat zotter maken door ze wat aan te passen. Voetballen met een ronde bal is maar saai, dus wij doen het met andere vormen. Zo hebben we een hele lijst gekke sporten klaar met een leuke draai. Dat wordt lachen!

Groetjes, 
Jullie prachtige leiders

Zondag 16 mei 2021

vandaag zijn we opzoek naar teamwork!

Zoals jullie wel weten is de speelclub de leukste groep van de hele chiro. Om dat te bewijzen gaan we vandaag heel wat teamwork doen en gaan we jullie samenwerking eens testen. Kunnen jullie samen werken, elkaar helpen en ervoor zorgen dat alle opdrachten, spelletjes,... goed uitgevoerd worden.

Zondag 23 mei 2021

dag kameraden

Het is weer even geleden sinds we het grote touw hebben bovengehaald. We gaan vandaag heel wat spelletjes spelen met het grote koord en om af te sluiten ook nog eens op, over en rond onze berg spelen. 
Tot zondag!

groeten,
Dakkitinio, Siebittinio, Jellitinio en brekkitinio.

Zondag 30 mei 2021

Vandaag gaan we terug naar de eerste spelletjes die jullie op de chiro hebben gespeeld. De bekendste en de oudste spelletjes worden vanonder het stof gehaald. We gaan vandaag heel veel kleinere spelletjes spelen. 
Hopelijk zijn jullie met zoveel mogelijk om er een gigantisch leuke dag van te maken en nog nekeer heel goed te ravotten!

tot snel,
DE speelclubleiding


Tot zondag! Jullie leidertjes Siebe, Brent, Jelle, Daan 

Zijn er nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren op speelclubjongens@chirohombeek.be!