Programma Speelclub

Beste Speelclubbers,

Hieronder kan je elke maand het programma voor de komende chirozondagen terugvinden. Neem hier zeker en vast elke week eens een kijkje, want we plaatsen hier ook alle informatie over speciale activiteiten of over wat je zeker niet mag vergeten mee te brengen!

Een Chirozondag start voor de speelclubbers om 14.15u en eindigt om 17.30u!

Jullie komen ook best in de mate van het mogelijke altijd met de fiets!

UPDATE: Vanaf 15/11 hervatten we de Chiro-activiteiten. Een zondag voor de Speelclub start vanaf nu om 14u15 en eindigt om 17u30. Voorzie zeker voldoende warme en waterdichte kleren, want we zullen proberen zo veel mogelijk buiten te blijven!

Zondag 15 november 2020

HET IS CHIRO en we gaan er direct zwaar tegenaan met een groot 1-tegen-allen spel... Zorg dat jullie uitgerust zijn, want we gaan jullie verlengde vakantie eindigen met een knaller! Alle leden krijgen ook een herbruikbare beker op de chiro waar ze uit kunnen drinken. Die mag (of moet) je elke zondag meenemen zodat we wat minder afval maken op onze chiro. Be there!!

Zondag 22 november 2020

Vandaag spelen we een groot spel! Het heeft jullie leiders bloed, zweet en tranen gekost om dit in elkaar te flansen. Het is dus van belang dat jullie talrijk aanwezig zijn!

Zondag 29 november 2020

Vandaag zal zoals altijd weer rijkelijk gevuld zijn met leuke chirospelletjes! 


Tot zondag! Jullie leidertjes Siebe, Brent, Jelle, Daan 

Zijn er nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren op speelclubjongens@chirohombeek.be!