Programma Toppers

De meisjes schakelen vanaf zondag 28 oktober over op het winteruur, de jongens doen dit vanaf zondag 4 november! » Lees meer

Toppertjes, de 3 jongste afdelingen schakelen vanaf deze maand over naar het winteruur. Maar omdat jullie nu in het middelbaar zitten, en dus al stoere knapen zijn, behouden wij de normale uren. Start dus om 14u15 (tenzij anders vermeld) en einde nog steeds om 19u !! (tenzij anders vermeld). 

Het beloofd een koude maand te worden, maar hieronder kan je lezen hoe wij jullie zondagen warmer gaan maken!  

Zondag 4 november 2018

SINTE METTE STOEEETTTT !!!  Gelieve zeker en vast met de fiets te komen! 

Lekker wandelen doorheen het mooiste dorp van Europa en omstreken, een paar rare individuen die met chocolade munten in het rond slingeren, maar vooral de mooiste manier om het begin van de herfst op te snuiven samen met uw maten! 

Kleed jullie alsjeblieft warm genoeg, want jullie leiders zouden niet graag een stuk van hun jas snijden voor jullie. (als je de mop niet snapt, lees deze link jullie cultuurbarbaren → https://nl.wikipedia.org/wiki/Martinus_van_Tours ) 

Vandaag eindigt de stoet, alsook de chiro om 18u00 en dit op de KWB in Hombeek

Ouders en leden zijn van harte welkom om vanaf dan iets te komen drinken en/of eten aan een gezellig vuurtje. 

 

Zaterdag 10 november 2018

We gaan deze avond Sint-maarten zingen in oembeik –> in UNIFORM !!

Om 17u30 verzamelen we op de chiro, om 19.30u zijn we terug!

Zondag 11 november 2018

Wapenstilstand, maar wij staan niet stil. Ondanks deze feestdag toch chiro, jeeeej!! 

Vandaag eindelijk nog eens een groot spel, afhankelijk van het weer wordt het ofwel Fort Boyard, en anders spelen we "duel". 

 

Zondag 18 november 2018

Normaal eten we de laatste zondag van de maand lekkere fruuteuh van bij onze geliefde Peter en Sylvie. Maar aangezien het dan Christus koning is, doen we dat gewoon deze zondag. Centje meebrengen is dus vereist, €5 is meer dan genoeg. 

Verder is het belangrijk dat jullie gerief meebrengen om de grootste knikkerbaan ooit te maken. Indien niet genoeg gerief gaan we heel den dag de Meurres, of nen andere chinese vrijwilliger, felixen. Jullie zijn dus gewaarschuwd. 

Zondag 25 november 2018

CHRISTUSSSS KONINGGG !!! 

start 11u einde 18u 

Uit ervaring weten we dat dit niet meteen de meest geliefde dag is van menig chirovolk, maar deze keer wordt een speciale editie die je voor geen geld wilt missen! zeker komen en liefst met de fiets. 

 


Tot zondag!! 

Jullie liefste leidertjes Piep en Nowa xxx