Programma Toppers

WAT ZOUDEN DIE LEIDERS NU TOCH WEER VOOR ONS IN PETTO HEBBEN SEG!?!? omg 

Zondag 6 januari 2019

Eerste chirozondag van het nieuwe jaar! 

Smeer ulle benen al maar in, want we gaan die extra kilootjes van de feestdagen eraf ravotten.

('t schent dat er een paar tippers ook graag hun nieuwjaarskuskes nog zouden ontvangen) 

Zondag 13 januari 2019

Wegens examens van de leiding schakelen we deze zondag een alternatieve en risicovolle hulplijn in, de aspiranten begot!

Zullen zij in staat zijn om de rebellerende toppers van het onderdrukte en heilge Hoembeikia in bedwang te houden? 

Komt dat zien te chiro hombeek, op zondag natuurlijk, ahja he. #alleendescoetedoenaanzaterdagen #like4like #follow4follow 

Zondag 20 januari 2019

Beminde parochianen van het aardse paradijs, het heiligdom, de utopische destinatie Hombeek. We zijn vandaag samengekomen op de chirosite om de intrieste gebeurtenis aan het goudglinsterende daglicht te brengen. Deze werd opgevangen door jullie messias nowa CHRISTENdom en piep de gezalfde. Het was een boodschap die getuigde van uiterste tevredenheid over de chiropraktijken te chiro hombeek, doch enige kritiek op de geloofsovertuigende houding van de toppers. Zoals algemeen geweten binnen ons uitertst christelijk en intelligent groepje, is zondag een heilige dag. Wat volgt is een citaat uit de 10 geboden, geschreven door onze barmhartige zoon van de schepper, Christus. "3. Heilig steeds de dag des Heren
Maak regelmatig tijd voor God, om te rusten (denk aan de zevende dag uit het scheppingsverhaal), om na te denken, om tot God te bidden en om familie en vrienden te ontmoeten." Hieruit kunnen we verstaan dat ons van bovenaf, door een niet te overtreffen en onnatuurlijke kracht is opgedragen om op de dag van 20 januari 2019 N.C. , geen chiropraktijken te verrichten op de heilige dag zondag. De tot hogere doeleinden verheven grond aan de Zemsteweg zal uitzonderlijk zijn deuren gesloten houden. Wie toch zal opdagen zal de heilige zee der deuren niet zien splitsen, en dus geen toegang verleend worden tot het deugdzame land. Maak van deze dag gebruik om een daad van barmhartigheid te voltooien. Vader moeder zult gij eren, is slechts 1 van de vele voorbeelden. 

Maar bovenal beste vrienden, Bovenal bemin één God. De God van de chiro, die de week van 27/01/2019 zijn armen weer wagenwijd zal spreiden voor jullie. Het ga jullie goed en men zegge deze boodschap voort via de mondelinge en digitale kanalen. 

Jullie gecanoniseerde leiders in het leven Piep & Nowa. 

Zondag 27 januari 2019

God is terug blij en het is terug chiro!

Jammer genoeg zijn de leiders nog gestraft met examens en zullen de aspiranten het dus voor de laatste keer overnemen.

Frietjes zullen er hoogstwaarschijnlijk wel gegeten worden, maar dit zal nog concreet afgesproken en gecommuniceerd worden. 

 


Tot zondag!! 

Jullie liefste leidertjes Piep en Nowa xxx