Programma Toppers

Hieronder vind je alvast enkele belangrijke mededelingen voor de komende maand voor de Toppers. De leiders geven indien nodig wekelijks een update van het programma via de WhatsApp-groep. Dit gebeurt telkens ten laatste op vrijdagavond.

Ben je nog niet toegevoegd in de WhatsApp-groep of heb je andere vragen? Aarzel niet om de leiders te contacteren: 

Eneko Deleus: 0468/21.31.50
Bas Stokmans: 0468/25.06.11
Tjenne Kerremans: 0477/61.99.45

Een Chirozondag start voor de Toppers telkens om 14.15u en eindigt om 19u!

 

Alllereerst onze beste wensen voor het nieuwe jaar 2023!

Volg deze maand zeker ook de updates voor het programma per afdeling via de whatsappgroepjes i.p.v. de website. Heel wat leiders hebben deze maand examens en worden soms vervangen door oud-leiders en/of aspiranten. 

-8/1/2023: Plant-as! De aspiranten, de oudste afdeling van onze Chiro, zetten hun beste beentje voor en zullen vandaag leiding geven. 

-15/1/2023: Omwille van de examens bij de leiders is het vandaag uitzonderlijk GEEN Chiro voor de jongens

-22/1/2023: De aspiranten geven opnieuw leiding deze zondag. Alleen is dit nu aan een andere afdeling. Ben je benieuwd wie het deze keer zal zijn? Kom dan zeker deze zondag!  

-29/1/2023: Schaatsen bij Ice Skating Center Mechelen

Ook dit jaar organiseren de jongens en meisjes van Chiro Hombeek weer de Chiroknal! Op vrijdag 17 februari kan u bij ons terecht voor een rijk assortiment aan croques en op zaterdag 18 februari zijn wij er terug met onze resto-avond waar u de keuze kan maken uit verschillende menu’s. Opgelet, voor zaterdagavond is reserveren noodzakelijk! Als uw buikje vol zit na zo’n heerlijke maaltijd, kan u telkens terecht in onze bodega om nog gezellig iets te drinken. Meer info volgt gauw!

 


Tot zondag,

groetjes van jullie nieuwe leiders Hendek, Bas den Das en Tjerrie