Nieuws

Ook over de nieuwe lokalen valt er veel te vertellen! Benieuwd naar het laatste nieuws vanop de werf? » Bezoek de bouwwebsite!

Winteruur

Biekes/kadeekes en speelclub hebben vanaf nu gedaan om 17u30

Kwiks en rakkers eindigen om 18u

Fiscale attesten voor 2017

Ging jouw zoon of dochter vorig jaar mee op (mini-)bivak? Dan kan je het inschrijvingsgeld inbrengen voor belastingvermindering! Als jeugdbeweging schrijven we daarvoor fiscale attesten uit die dienen als bewijsstuk voor de belastingsaangifte.

Jullie kunnen de blanco attesten hieronder uitprinten voor de Chiromeisjes. Als jouw dochter vorig jaar mee ging op minibivak en/of zomerkamp, dan mogen jullie het aanvullen met de gevraagde gegevens en zo gebruiken als bewijsstuk. 

Vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Steun ons bouwproject met je online aankopen!

Koop of bestel jij soms ook wel eens iets via het internet? Dan kan je ons bouwproject helpen! Via onze Trooperpagina krijgen wij immers een percentje op jouw aankoopbedrag. Je doet de aankoop van hetzelfde product, via dezelfde website, aan dezelfde prijs, én je steunt ons daarmee!

Trooper vraagt geen registratie en geen persoonlijke gegevens. Het enige wat je moet doen, is de webwinkel bezoeken door op hun logo te klikken via onze Trooperpagina. Zo weet Trooper dat je voor ons winkelt, en krijgen wij de beloning.

Onze Trooperpagina bezoeken? Dat doe je door hier te klikken!