Nieuws

Ook over de nieuwe lokalen valt er veel te vertellen! Benieuwd naar het laatste nieuws van Hoje De Bergen? » Bezoek de website!

Start 2019-2020 Chirojongens Hombeek

Aan de Chirojongens

Het nieuwe Chirojaar staat voor de deur. Na een jaar met veel nieuwigheden hebben we onze plaats zowel letterlijk als figuurlijk intussen zeker gevonden. Klaar om jullie vanaf 1 september zondag na zondag te animeren. Graag nog even jullie aandacht voor de volgende mededelingen: 

-Namens alle (bege)leiders willen we laten weten dat ook wij geweldig genoten hebben van het fijne kamp in Pelt. Toekomstgericht werden alle bivakterreinen tot en met 2023 inmiddels geboekt. De komende jaren gaat het Chirokamp terug steeds door van 21 juli tot en met 31 juli, gelijklopend aan de Chiromeisjes. Er zitten echt pareltjes tussen en wij hopen uiteraard dat jullie er dan ook graag terug bij zijn. Terzijde, alle verloren spullen van het voorbije kamp zullen uitgestald worden tijdens de opendeurdag op zondag 15 september.

-Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de jongens en meisjes van Chiro Hombeek samen op 13-14-15 september de 36 UUR. Een mooie afsluiter van het afgelopen chirojaar en meteen ook het startschot van een nieuw spetterend jaar. U vindt het programma op de website. 

-Via de website krijgt u voor de komende maanden normaal steeds een voorsmaakje van onze wekelijkse programmatie. 

* zondag 1 september: gewone chirozondag (met extra: afscheid van de afdeling)

* zondag 8 september: gewone chirozondag (met extra: overgang van nieuwe afdeling)

* zondag 15 september: gewone chirozondag (opendeurdag: verwelkoming nieuwe leden!)

* zondag 22 september: gewone chirozondag

* zondag 29 september: gewone chirozondag

 

* zondag 6 oktober: startweekend leiders = GEEN Chiro

* zondag 13 oktober: gewone chirozondag (ook Cross van Leest)

* zondag 20 oktober: gewone chirozondag 

* zondag 27 oktober: gewone chirozondag (uurverandering: start winteruur)

 

- Aan alle leden vragen we voor zondag 6/10/2019 het lidgeld over te maken. Het lidgeld bedraagt € 50  en wordt (deels) terugbetaald door sommige mutualiteiten. Er zijn twee mogelijkheden om je in te schrijven: Met de talententickets van Stad Mechelen, die je ons gewoon kan bezorgen op zondag. Via overschrijving, op voorwaarde dat je zéker je naam en afdeling vermeldt: BE64 1030 5847 9752

Ben je nieuw of wil je graag terug aansluiten om een fijne, actieve namiddag te beleven in de chiro? Welkom! De eerste 3 keer kan je alvast volledig gratis proberen. 

- In juni komen wij voor het bivak traditioneel op huisbezoek langs bij al onze leden. Misschien zit je echter nu al met vragen, of wil je graag eerst eens praten met de leiding. Dat kan! Op uw vraag komen wij ook graag langs op huisbezoek in september. Bij nieuwe leden of bij specifieke vragen voorafgaand aan het Chirojaar nemen we even zelf initiatief. 

 

-In september bieden we een unieke set (t-shirt + trui) van Chiro Hombeek te koop aan voor onze leden. Meer info volgt gauw.

 

Alle vragen, bedenkingen & tips zijn uiteraard steeds welkom.

Wij kijken uit naar uw komst!