Nieuws

Ook over de nieuwe lokalen valt er veel te vertellen! Benieuwd naar het laatste nieuws van Hoje De Bergen? » Bezoek de website!

1 tegen allen Chirojongens Universalis

Aan chirojongens (& hun gezinsleden)

De situatie is uiteraard voor niemand leuk en daarom willen wij met de leiders graag helpen om het iets aangenamer te maken. De komende weken zal het uiteraard voor ons ook geen Chiro zijn, daarom besloten we de Chiro een beetje tot bij jullie thuis te brengen. 

Wij hebben een document (klik op link hieronder) gemaakt waarin een spel staat uitgelegd met opdrachten die je moet voltooien. Je kan dit spel alleen spelen of samen met je broer(s), zus(sen) en/of ouders. 

https://docs.google.com/document/d/1yOf8MTdsRgtoPV0rlzmM0_7UjIem6zL8rc62GMBX0og/edit?usp=sharing

Veel plezier!

De leiders

Corona is in het land, maar wat zijn de gevolgen voor onze Chirogroep?

Beste ouders, 

We hebben vandaag al verschillende scenario’s vernomen over de jeugdwerking maar later deze namiddag is volgende bericht bij ons binnengekomen:

Update 12 maart 16u30: In nauw overleg met minister Dalle vraagt het agentschap Jeugd uitdrukkelijk om alle activiteiten en evenementen binnen het jeugdwerk te annuleren tot en met 31 maart. 

De berichtgeving is duidelijk. Alle activiteiten worden gestaakt tot nader order. 

  • Chiro op zondag; 

  • De quiz georganiseerd door de Chirojongens; 

  • Het lenteontbijt van de Chiromeisjes. 

Wij houden wijzigingen in de berichtgeving hierover nauwlettend in het oog en zullen onze website up-to-date houden. De laatste info zal daar onmiddellijk aangepast worden. 

Voor vragen kan u altijd terecht via het emailadres veebees@chirohombeek.be

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Tot binnenkort! 

Groeten, Chiro Hombeek