Chirokamp 2020

Liefste ouders en leden, 

Na wat gepuzzel hebben we ons kamp, zoals in ons vorige bericht te lezen stond, kunnen organiseren. De poll die we organiseerden werd goed onthaald, bedankt voor jullie vele reacties en feedback. Je mag er op vertrouwen dat we alles zullen doen om het bivak zo normaal mogelijk te laten verlopen.

De 3 oudste groepen gaan dus de volle 10 dagen op bivak (21-31 juli), de biekes en de kwiks 5 dagen (21-26 juli) en de speelclub ook 5 dagen (26-31 juli). Ons bivak gaat door in Teuven, een gehucht in de prachtige voerstreek. 

HOE KAN IK MIJN DOCHTER INSCHRIJVEN?

1) Vul het digitale inschrijvingsformulier in. Dit bevat in één keer alle noodzakelijke medische gegevens zodat we alles netjes op één plaats hebben:

Inschrijving en medische fiche bivak Teuven

2) Schrijf het inschrijvingsgeld90 euro voor biekes, speelclub en kwiks en 140 euro voor alle andere leden, over naar BE53 1030 5847 9853 met de vermelding van NAAM, VOORNAAM en AFDELING

En dan ben je klaar om te vertrekken!!! :-) 

Deadline om alles in orde te brengen: ZONDAG 21 JUNI (kort dag, we zijn er ons van bewust maar organisatorisch zitten we een beetje achter op schema...) 

(als er mensen zijn die wegens financiële redenen het kampgeld liever gespreid willen betalen, is dit zeker mogelijk. Contacteer ons hier gerust over.

In de bijlage van deze e-mail vind je eveneens het bivakboekje terug. Hier staat alle info in met betrekking tot het kamp.

Hou zeker steeds ook onze website in het oog, hier komt alle belangrijke info ook steeds op te staan --> https://www.chirohombeek.be/

En het blijft goed nieuws regenen, letterlijk en figuurlijk! We kunnen vanaf nu zondag in principe al Chiro geven, maar dit is omwille van praktische en organisatorische redenen niet haalbaar. Noteer wel alvast volgende data, in fluo, in jullie agenda:

  • 21 juni Iedereen welkom op de normale Chiro uren! Start om 14u15 stipt!
    • DEZE ZONDAG STARTEN WE OOK MET DE VERKOOP VAN ONZE SPIKSPLINTERNIEUWE CHIRO T-SHIRT EN BIJHORENDE TRUI!!! VERKOOP VANAF 13u45...
  • 28 juni starten we om 14u15 maar stopt iedereen om 17u omdat heel het gebouw gedesinfecteerd wordt voor het eerste kamp van de zomer dat in onze lokalen doorgaat.
  • 5 juli terug de gewone Chiro uren voor alle groepen maar dan gaan we op locatie daar onze lokalen verhuurd zijn voor een kamp
  • 12 juli is onze laatste Chiro zondag voor het kamp en gaat weer alles gewoon door in de lokalen op de normale tijdstippen.

Wij hopen dat hiermee toch nog iets kan goedgemaakt worden vooraleer we weer vertrekken voor het slotstuk van het Chirojaar, ons bivak! Jullie hebben geen idee hoeveel zin wij er wel in hebben!!! 

Groetjes en tot snel, de leiding van Chiromeisjes Hombeek